Siirry sisältöön

Vedenmyyntiasema

Porvoon vesi on ottanut käyttöön uuden vedenmyyntiaseman. Vedenmyyntiasema sijaitsee Tolkkistentien ja Hamarintien risteyksen kohdalla Porvoon veden jätevesipumppaamon vieressä. Vedenmyyntiasema on tarkoitettu yrityksille tai isoille käyttäjille. Asukkaat voivat hakea vettä kanistereilla Porvoon veden vesipostista joka sijaitsee osoitteessa Mestarintie 2, 06150 Porvoo. (Porvoon veden toimiston piha)

Jotta vedenmyyntiasemaa voi käyttää on ensin haettava avainkortti sekä avain vesilaitokselta. Kortti ja avain haetaan täyttämällä alla olevan lomakkeen ja palauttamalla se vesilaitokselle. Lomakkeen voi palauttaa Porvoon veden toimistolle osoitteeseen Mestarintie 2, 06150 Porvoo tai sähköisesti osoitteeseen vesilaitos@porvoo.fi. Porvoon vesi on yhteydessä asiakkaaseen, kun avaimet ovat haettavissa. (noin 1–5 työpäivää hakemuksen saapumisesta)

Vedenmyyntiaseman hinnasto (suluissa olevat hinnat sisältävät arvonlisäveron)

Avainkortista ja avaimesta veloitetaan 50 € (62 €) panttimaksu. Panttimaksu palautetaan, mikäli asiakas palauttaa avainkortin ja avaimen käyttökuntoisena.

Vedenmyyntiaseman kuutiohinta on normaalitaksan mukainen kuutiohinta korotettuna 50 %.

Vuoden 2024 mukaisella käyttömaksulla laskettuna on vedenmyyntiasemasta haetun veden kuutiohinta 2,55 €/m3 (3,16 €/m3).