Siirry sisältöön

Porvoon veden asiakaslehti Puhdas vesi kolahtaa tällä viikolla postiluukkuusi

Porvoon veden asiakaslehti jaetaan jälleen kaikille asiakkaillemme ennen YK:n kansainvälistä vesipäivää 22.3. Kevään numerosta saat tietoa, mihin suomalaiset keskimäärin vettä käyttävät ja miten voit halutessasi säästää vettä.

Kerromme myös Porvoon veden historian yhdestä suurimmasta hankkeesta Saksalan vesilaitoksen laajennuksesta, minkä avulla varmistamme porvoolaisten puhtaan talousveden saantia ja Kilpilahden uuden yritysalueen vesihuollon rakentamisesta. Lehdestä löydät myös taulukon, missä kerromme Porvoon hanaveden tärkeimmät laatuominaisuudet ja niitä koskevat laatutavoitteet- ja vaatimukset. Muistutamme, että isännöitsijöiden on hyvä jakaa tietoa vedenlaadusta kaikille asukkaille. Tarvittaessa voitte pyytää Porvoon vedeltä lisää asiakaslehtiä olemalla yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen vesilaitos@porvoo.fi.

Porvoon vesi toimittaa joka päivä puhdasta juomavettä yli 46 000 asukkaalle ja 800 yritykselle. Kerran vuodessa ilmestyvässä asiakaslehdessä kerromme toiminnastamme ja arvoistamme ja tiedotamme asiakkaitamme veteen liittyvistä asioista. Ja Kaisa Lekan sarjakuva on taas oivaltava!

Toivotamme antoisia lukuhetkiä. Lehti on luettavissa myös meidän kotisivuilla: