Hoppa till innehåll

Under veckan droppar Borgå vattens kundtidning Rent vatten ner i postlådan

Borgå vattens kundtidning delas ut igen till alla våra kunder före YK:s internationella vattendagen 22.3. I vårens nummer får du information hur finländare i snitt använder vatten samt tips om hur man kan spara vatten.

Vi berättar också om utvidgningen av Saxby vattenverk som hör till ett av Borgå vattens största projekt genom historien. Med hjälp av utvidgningen tryggar vi borgåbornas behov av hushållsvatten långt in i framtiden. I tidningen hittas också information om byggandet av vattentjänster vid Sköldviks nya företagsområde samt en tabell var vi berättar om kranvattnets viktigaste kvalitetsegenskaper samt vattnets kvalitetsmål och -krav. Vi vill påminna disponenterna om att det är bra att dela information om vattenkvaliteten till alla invånare. Vid behov kan man be Borgå vatten om flera kundtidningar genom att kontakta via epost vesilaitos@porvoo.fi.

Borgå vatten distribuerar rent dricksvatten varje dag till över 46 000 invånare samt till 800 företag. I kundtidningen som delas ut en gång om året berättar vi om vår verksamhet och våra värderingar samt meddelar kunderna om ärenden angående vatten. Kolla också Kaisa Lekas insiktsfulla tecknade serie!

Vi önskar er trevliga läsestunder. Tidningen kan också läsas på våra hemsidor: