Siirry sisältöön

Vedenjakelukatkos Näsissä 23.3.– aiheuttaa väliaikaisia liikennemuutoksia Partiomiehentiellä 21.3. alkaen

Porvoon vesi suorittaa johtotöitä Partiomiehentien ja Gammelbackantien risteyksen kohdalla. Vedenjakelukatkos on odotettavissa torstaina 23.3. klo 9–18. Vesi voidaan kytkeä aikaisemmin. Vesi on suljettuna Partiomiehentiellä, Ratsumiehentiellä, Pioneerintiellä sekä Gammelbackantie 1-3. Pyydämme asiakkaita ottamaan vettä talteen ennen kuin työ alkaa. Porvoon vesi tuo myös vesisäiliöt Partiomiehentie 1, Partiomiehentie 3-5 sekä Gammelbackantie 1-3 kohdalle mistä asiakkaat voi hakea vettä omilla astioilla.

Johtotyön seurauksena voi esiintyä veden laatuhäiriöitä (ruosteista ja sameaa vettä, ilmaa vesijohdossa) parin vuorokauden ajan lähialueella. Asiakkaita pyydetään ottamaan huomioon laatuhäiriöiden mahdollisuus vedenkäytössään ja tarvittaessa juoksuttamaan vettä hetken ajan, kunnes se on kirkasta.

Johtotyön takia Partiomiehentie suljetaan liikenteeltä jo tiistaina 21.3. klo 9.00 Partiomiehentien ja Gammelbackantien risteyksen kohdalla. Tie suljetaan, jotta kaivualue saadaan sulatettua ennen varsinaista työtä. Liikenne ohjataan työn aikana väliaikaisesti Ratsumiehentien kautta.

Risteyksen kohdalla myös Gammelbackantie kavennetaan ja risteyskohdassa on väliaikaisesti vain yksi kaista käytössä.

Johtotyö liittyy Veteraanintien vesihuoltoverkoston saneeraukseen sekä rakennettavaan uuteen keskustan ja Hamarin väliseen runkovesijohtoon, jolla parannetaan koko Hamarin vesitornin vedenjakelualueen varmuutta. Uusi runkojohto toteutetaan vaiheittain siten että samalla saneerataan osa-alueiden vanhaa vesihuoltoa.